Please select a page template in page properties.

Decentralizirano zagrijavanje pitke vode - higijenski i pouzdano. Za svaki pojedinačni stan.

Weishaupt stanice za stambene jedinice.

Stanica za stambene jedinice WHI apartment kombinira prijenos topline za podno grijanje i/ili radijatorsko grijanje uz zagrijavanje potrošne vode i mogućnost evidentiranja energije (mogućnost ugradnje kalorimetra). Rješenje je to za svaki pojedini stan u jednoj kompaktnoj jedinici koja je veličine razdjelnog ormara, a dolazi sa svim gotovim elementima koji omogućuju laku i brzu montažu.

Rješenje sistema
Sve u jednom

Elektronički regulirana stanica za stambene jedinice WHI apartment objedinjuje funkcije prijenosa topline, zagrijavanja potrošne vode i evidencije energije u jednoj jedinici spremnoj za instaliranje.

Priprema tople vode

Voda se zagrijava u protočnom principu, i to samo kada je uistinu potrebna topla voda. Zagrijavanje vode uvijek ima prednost nad radom grijanja.

Prednosti uređaja
Higijena pitke vode

Nije potrebna pohrana potrošne tople vode. Time se znatno smanjuju troškovi higijene vode.

Hidrauličko usklađenje

Zahvaljujući multifunkcionalnom regulacijskom ventilu s integriranim regulatorom diferencijalnog pritiska, sve stanice za stan su hidraulički usklađene.

Elektronička regulacija
Prednosti elektronički regulirane stanice za stambenu jedinicu

Elektronički regulirane stanice za stambene jedinice predstavljaju najučinkovitiju generaciju stanica za stambene jedinice. Mikroprocesorsko upravljanje omogućuje brzo i precizno zagrijavanje potrošne vode i održavanje konstantne temperature (neovisno o temperaturi vode za grijanje i uvjetima pritiska). Weishaupt stanice za stambene jedinice odlikuju se minimalnim gubicima pritiska (jer nema ventila s hidrauličkom regulacijom). One su izvedene modularno i kompaktnog su oblika. Široki spektar Weishaupt pribora na raspolaganju je za konfiguriranje i proširenje svih mogućih varijanti.

Informativni materijal. Detaljno, opširno, zanimljivo.

Informationsmaterial Magazin

Specijalizirane firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Specijalizirane firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mjesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up