Please select a page template in page properties.

Moderno grijanje u novogradnji. Od samog početka.

Planirajte svoje grijanje. Uz uštedu energije i očuvanje okoliša.

Danas se u novogradnji razborito investira u sisteme grijanja. Pri tome su najvažniji kriteriji učinkovitost, dugovječnost i Obnovljive energije . Pametna tehnika modularno povezuje pojedinačne komponente u individualne i potpune sisteme – točno prilagođeno Vašim potrebama.

Ugradnja novog grijanja. Na ovo trebate paziti.

Oznaka energetske učinkovitosti sistema grijanja

Unazad nekoliko godina svaki sistem grijanja posjeduje oznaku učinkovitosti koja se zasniva na evropskim standardima. Ova oznaka Vam treba poslužiti kao orijentacijska pomoć kod odabira Vašeg sistema grijanja. Za opsežno i utemeljeno savjetovanje o učinkovitosti Vašeg sistemagrijanja obratite se svojoj specijaliziranoj firmi za grijanje za Weishaupt proizvode.

 

Štedljivo i odgovorno postupanje s fosilnim gorivima

Kako bi se smanjilo globalno zatopljenje, fosilne izvore energije treba koristiti učinkovito i štedljivo. Weishaupt sistemi grijanja za gas i ulje rade s najmodernijom kondenzacijskom tehnikom. Uz njih ćete smanjiti potrošnju energije, uštedjeti na troškovima grijanja i dati vlastiti mali doprinos zaštiti okoliša.

Idi na Weishaupt sisteme grijanja za gas i ulje

Doprinos zaštiti okoliša: održivo grijanje.

S Weishaupt sistemima pružaju se mnogobrojne mogućnosti za održivo grijanje. Tko želi u potpunosti prijeći na obnovljive izvore energije, s Weishaupt dizalicama topline bit će najbolje opremljen. Toplinsku energiju pohranjenu u okolišu one pretvaraju u toplinu. Dodatni način grijanja uz pomoć obnovljivih izvora energije je primjena solarne termije kao dopune dizalicama topline i sistemima grijanja na gas i ulje.

Vaša pitanja.Naši odgovori za novogradnju.

Koje je grijanje najbolje za mene?

Odluka za najprikladnije grijanje uopće nije laka. Pri tome se ne radi samo o individualnim potrebama ili osobnim sklonostima, npr. odlučiti se između fosilnih i obnovljivih energenata. Štoviše, sistem mora odgovarati okolnostima kuće i njenim potrebama za toplinom. Osim toga, sistem grijanja treba biti ekonomičan te mora biti dimenzioniran tako da nije premalen ni prevelik. U svim ovim temama pomoći će Vam Vaša specijalizirana kompanija za grijanje u Vašoj blizini.

Postoji li financijski poticaj za ugradnju novog sistema grijanja?

Weishaupt dizalice topline i solarni sistemi su vrlo učinkoviti pa su stoga često predmet poticaja. Nadležne institucije na svim nivoima, od općinskih, kantonalnih, entitetskih do državnih, kao i međunarodne organizacije, često objavljuju poticaje za ugradnju sistema koji koriste obnovljive izvore energije. Raspitajte se kod nadležnih institucija o mogućnostima poticaja.
 

Specijalizirane firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Specijalizirane firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mjesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up