Please select a page template in page properties.

Weishaupt. To je pouzdanost.

Ime Weishaupt sinonim je za pouzdanost, visoku kvalitetu i najbolji servis. Kao srednje preduzeće u privatnom vlasništvu dovoljno smo veliki kako bi s našom energetskom tehnikom bili uspješni u cijelom svijetu. A istovremeno smo dovoljno mali kako bi mogli raditi samostalno, odgovorno, fleksibilno i dosljedno.

Pouzdano istraživanje

Danas u Weishaupt istraživačkom i razvojnom centru oko 100 visoko specijaliziranih tehničara, konstruktora i inženjera razvija tehničke proizvode do faze serijske izrade. Ovdje se postavljaju temelji pouzdane Weishaupt tehnike.

Pouzdana proizvodnja

Naš je zahtjev maksimalna kvaliteta i preciznost. U svakom proizvodu krije se znanje i iskustvo naših kvalificiranih djelatnika, što je preduvjet uspješnog razvoja preduzeća. Weishaupt plasira na tržište samo temeljito usavršene uređaje i dijelove pribora, kako bi kod korisnika pouzdano obavljali svoju namjenu.

Pouzdani servis

Dobar servis za nas u Weishauptu predstavlja važan dio naše bogate i opsežne ponude. Kompetentni stručnjaci uvijek su na raspolaganju našim korisnicima, kad god je to potrebno. Redovitim školovanjem naših stručnih partnera, servisnih tehničara i djelatnika uvijek osiguravamo pouzdano funkcioniranje servisa.

Zaposlenje u međunarodnom preduzeću Ime Weishaupt znači pouzdanost, visoku kvalitetu i najbolji servis.

Kao srednje preduzeće u privatnom vlasništvu, dovoljno smo veliki da budemo uspješni na svjetskoj razini s našim proizvodima iz područja energetske tehnike. Također smo dovoljno mali da djelujemo samostalno, odgovorno, prilagodljivo i dosljedno. Kao obiteljsko preduzeće ne smatramo se odgovornim samo za naše proizvode, nego i za naše zaposlenike.

To povjerenje u odgovornost nam se vraća u obliku osobne odgovornosti, vjernosti i radnoj kulturi. Mnogi zaposlenici rade kod Weishaupta 25, 40 ili skoro 50 godina, što sigurno govori više od sjajnih blještavih prospekata. Dobra klima na poslu, zadovoljstvo i pouzdanost čine osnovu za zadovoljstvo i povjerenje naših kupaca svuda u svijetu.

Trenutno nemamo slobodnih radnih mjesta.

Ukoliko nam se želite predstaviti, pošaljite Vaše podatke na sljedeću adresu elektronske pošte info @ weishaupt.ba

Weishaupt. U brojkama.

0qm Istraživački i razvojni centar u Schwendiju.
0Zaposlenici u Weishauptovoj grupi širom svijeta
0Milioni eura prometa u 2023. godini
0Podružnice u Njemačkoj
0Kćerinske firme u Weishaupt grupi u cijelom svijetu
0Zemlje s Weishaupt predstavništvima i zastupstvima
Weltkarte Standorte

Weishaupt lokacije. U cijelom svijetu.

Sve o energiji. Na jednom mjestu.

Energetska tehnika

Weishaupt sisteme grijanja za gas i ulje, plamenike, dizalice topline i solarne kolektore odlikuje štedljivost, dugovječnost i pouzdanost u radu. Proizvode se u Njemačkoj i Švicarskoj.

www.weishaupt.de
Dobivanje energije

BauGrund Süd jedno je od vodećih preduzeća na području plitke geotermije. S iskustvom od preko 20.500 postavljenih postrojenja i daleko preko 3 miliona metara bušotina, kao i s flotom od preko 40 uređaja za bušenje, u mogućnosti je ponuditi jedinstvene pakete proizvoda i usluga.

www.baugrundsued.de
Upravljanje energijom

Neuberger čini zgrade učinkovitima. Inteligentnim umrežavanjem i upravljanjem tehničkim sistemima u zgradama potrošnja energije u velikim objektima smanjuje se na minimum.

www.neuberger.net

Saradnja za Weishaupt znači: živjeti pouzdanost.

Iznimno motivirani i kreativni dobavljači, koji su usmjereni na kvalitetu i svjesni troškova, od presudne su važnosti za firmu Weishaupt. Zajedno sa svojim dobavljačima kontinuirano radimo na poboljšanju svojih proizvoda i cijelog lanca isporuke. Dugogodišnja partnerstva dokaz su otvorene i poštene saradnje.

Weishaupt: priča o uspjehu. Od 1952.

Weishaupt je tradicijska firma. Ova firma u Schwendiju već gotovo 70 godina razvija i proizvodi tehniku grijanja. Firma je započela s uljnim plamenicima, a danas Weishaupt posjeduje opsežna znanja i iskustvo na području energetske tehnike, dobivanja energije i upravljanja energijom.

Specijalizirane firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Specijalizirane firme za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Podružnice za Weishaupt proizvode. Brzo pretraživanje.

Molimo odaberite mjesto.

Koristi moju lokaciju
Back
Rezultati pretraživanja Rezultat pretraživanja Nema rezultata
Rezultati se učitavaju

Pronađite svoju nadležnu podružnicu:

Up