Please select a page template in page properties.

Premix LowNOx gasni plamenik WG 40 PLN

Weishaupt gasni plamenik WG 40 PLN prikladan je za korištenje s prirodnim gasom E/LL i tekućim gasom B/P i nudi modulirajući učinak izgaranja od 60 do 700 kW.

WG 40 PLN standardno je opremljen frekventnomregulacijom i visoko učinkovitim sinkronim motorom s trajnim magnetom, čija učinkovitost premašuje sve trenutno važeće klase učinkovitosti za elektromotore.

PLN je kratica za Premix LowNOx - sistem koji kombinira prethodno miješanje s površinskim izgaranjem. To osigurava homogenu smjesu gasa i zraka i pouzdano ponašanje paljenja. Podešavanjem sadržaja O2 moguća je optimizacija NOx u cijelom rasponu opterećenja. Glavna prednost ovog sistema izgaranja je što se osim klasičnih kotlova mogu ložiti i ložišta znatno manjih geometrija. Postižu se vrijednosti NOx do 20 mg/kWh. Osim toga, plamenik radi izuzetno tiho.

Kao i svi Weishaupt plamenici, WG 40 PLN je također opremljen digitalnom automatikom za upravljanje izgaranjem. Sve bitne funkcije kao što su opskrba gorivom i zrakom kao i nadzor plamena, kontrola brzine snimaju se i kontroliraju s digitalnom preciznošću. Cilj je optimizirati operativne procese, maksimizirati profitabilnost i minimizirati emisije.

Up