Please select a page template in page properties.

Gasni kondenzacijski uređaj Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B: varijante izvedbe Combi (C) i Kompakt (K) s integriranim zagrijavanjem pitke vode

Svugdje gdje ima malo mjesta za sistem grijanja preporučuju se kondenzacijski uređaji s integriranim zagrijavanjem vode.

Zidni gasni kondenzacijski kombi uređaj (C)
Kombi uređaj često je idealno rješenje za grijanje etažnih stanova, budući da zahtijeva malo prostora. Voda se zagrijava u protoku preko učinkovitog pločastog izmjenjivača topline od plemenitog čelika. On omogućuje učinak zahvata tople vode do 14 litara u minuti.

Podni gasni kondenzacijski kompaktni uređaji (K)
Kompaktni uređaji objedinjuju kondezacijski uređaj i spremnik tople vode u istom kućištu. Spremnici su iznutra zaštićeni od korozije visokokvalitetnim emajlom. Magnezijska ili inertna anoda upotpunjuju zaštitu od korozije. Poliuretanska izolacija, koja je postavljena po cijelom opsegu spremnika, osigurava visoku toplinsku zaštitu.

Kompaktni uređaj dostupan je u izvedbi snage 15 ili 25 kW te s tri različita spremnika.

Kod spremnika WAS Power 80 i WAS Power 115 pitka voda se zagrijava preko pločastog izmjenjivača topline, koji se napaja preko pumpe za punjenje spremnika. On s jedne strane omogućuje visoki učinak prijenosa, a s druge strane niska temperatura povratnog voda ima za posljedicu da kondenzacijski uređaj kondenzira također i u radu tople vode. Kompaktni uređaj sa spremnikom 80 litara visok je svega 157 cm te se stoga može postaviti i u nižim podrumskim prostorijama ili potkrovljima.

Kod spremnika WAS 100 toplina se prenosi preko cijevne spirale integrirane u spremniku. Ovaj pouzdani princip zagrijavanja može se također koristiti i kod vode s većim stepenom tvrdoće.

Up